Túrázni mentem header, Facebook ikon Túrázni mentem header, Youtube ikon Túrázni mentem header, Instagram ikon

Adatkezelési tájékoztató

A Túrázni mentem weboldal adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatója

Ezt a tájékoztatót azért állítottam össze, hogy tisztában legyél azzal, hogyan kezelem a weboldalra való feliratkozás és/vagy a versenyregisztráció során megadott személyes adataidat.

Ki kezeli a személyes adataidat?

Az Adatkezelő elérhetőségei:

Tárhelyszolgáltató:

ACWS Szolgáltató Bt
1145 Budapest, Újvilág utca 39/A
Telefon: +36302107552
E-mail: domains@acwsbt.com

Mely személyes adataidat kezelem?

A megadott adatok helyessége, valóságtartalma a Te felelősséged, azt az Adatkezelő nem ellenőrzi.

Mi alapján és milyen célból kezelem a személyes adataidat?

Adataidat a feliratkozás és/vagy a versenyregisztráció során megtett önkéntes és kifejezett hozzájáruló nyilatkozatod (illetve amennyiben még 16 éven aluli kiskorú vagy, szülőd vagy törvényes képviselőd önkéntes és kifejezett hozzájáruló nyilatkozata) alapján kezelem. A hírlevél küldéshez és a versenyeken elért helyezéseid feltüntetéséhez szükséges a személyes adataid kezelése, ezért az adatkezeléshez való hozzájárulás a jelentkezésed és a részvételed feltétele.

Ezen adatkezelés jogalapja az Európai Parlamentnek és a Tanácsnak a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló 2016/679 rendelet (a továbbiakban: GDPR) 6. cikk (1) a) pontja, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései.

Az Adatkezelő által végzett adatkezelések a GDPR, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseire figyelemmel, egyben az Adatkezelő Adatvédelmi Szabályzatában foglaltaknak megfelelően kerülnek végrehajtásra.

Az adatkezelés céljai:

Hol és hogyan kezelem a személyes adataidat?

A feliratkozás és/vagy a versenyregisztráció során megadott adataid külső szolgáltatónál, az Acws Szolgáltató Bt-nél. Az adatkezelés során az adatokat elektronikus formában kezelem.

Meddig kezelem a személyes adataidat?

5 évig.

Továbbadom-e másoknak (harmadik félnek) a személyes adataidat?

Nem.

Milyen jogaid vannak személyes adataid kezelése kapcsán, és hova fordulhatsz, ha panaszod van a személyes adataid kezelésével kapcsolatban?

Amennyiben további kérdésed merül fel személyes adataid kezelésével kapcsolatban, illetve módosítani, töröltetni szeretnéd, azokat közvetlenül az adatfeldolgozóhoz fordulhatsz a weboldalon feltüntetett elérhetőségek egyikén.

Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy ezt a tájékoztatót megváltoztassa. A tájékoztató megváltoztatásáról – amennyiben adataid a változás időpontjában a kezelésemben vannak – minden esetben elektronikus formában értesítelek téged.