Túrázni mentem header, Facebook ikon Túrázni mentem header, Youtube ikon Túrázni mentem header, Instagram ikon

6 Peaks of Vértes – Az utolsó

Videó Track

Kiélveztem ezt az utolsó, tájnézegetős, tingli-tangli túrát. Reggel megint -15 fok körüli hideget éreztem. Amikor kiszálltam a kocsiból arcon vágott a metsző szél, így végérvényesen felébredtem. Ropogott a fagyott talaj. A nap pedig már erőtlenül ugyan, de sütött.

Az izgatott leginkább, hogy nem volt fix útvonal, amin majd végig kell mennem, hanem nekem kellett improvizálni, és ezt a részét nagyon élveztem. Mint mindig, most is maximálisan támaszkodhattam a felszerelésemre, ami sosem hagy cserben. És ettől lett igazán ütős az élmény.

De a világ mostantól változik, mert számomra elengedhetetlen a teljesítmény, no és persze, ami mögötte van. A szűnni nem akaró kitartás, amit a legendás makacsságom táplál. Most először olyan célokat tűztem ki magam elé, aminek kimenetelében egyáltalán nem vagyok biztos. Tényleg nem. Elképesztően kemény menet lesz.

Már csak két hetet kell kihúznom és kezdődik az eddigi legkomplexebb játék. A Börzsönnyel kezdem a sort, a hírhedt Inóci-vágás hegymenetével.

No, de visszatérve a jelenbe, a Vértes nagyszerű hegység, és nem szabad lebecsülni. Belőlem igazán nosztalgikus érzéseket szokott kiváltani. Már csatolom is nektek a mai képeket, de előre szólok, a videó agyonvágja majd ezeket… 😉

Kategóriák:
Videó Track

Kapcsolódó

Túraútvonalak